ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Απασχόληση - Εκπαίδευση - Κατάρτιση - Σύμβουλοι επιχειρήσεων
--------------------------------------------------
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων (Voucher)
και ΕΣΠΑ
===========================================
-e-mail επικοινωνίας: kapodistriako@outlook.com
-Διεύθυνση: Ναύπλιο, Αγαπητού 1 (πρώην ΟΑΕΔ)
- 6976814650 & 2752023713

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας - Παρέχεται Δωρεάν κατάρτιση στους ωφελούμενους



Δωρεάν κατάρτιση για τους συμμετέχοντες στην Κοινωφελή Εργασία

Περισσσότερς πληροφορίες στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
 2752023713 - 6976814650


Αναρτήθηκαν σήμερα, 24 Μαρτίου 2017, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ «www.oaed.gr» (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2017») στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για όλους τους Δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης», τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος.

Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, που θα τοποθετηθούν για οκτώ μήνες στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους), όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.
Στην πρώτη Συμβουλευτική ο Εργασιακός Σύμβουλος παρέχει πληροφόρηση στον ωφελούμενο σχετικά με το πρόγραμμα αναβάθμισης των τυπικών προσόντων (πρόγραμμα κατάρτισης) και καταγράφει την δήλωση του ωφελούμενου εάν επιθυμεί να το παρακολουθήσει ή όχι.

 Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες καλούνται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ στο Ναύπλιο, τηλέφωνο 6976814650 & 2752023713, e-mail: kapodistriako@outlook. com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου